Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Dogradnje i izmene

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Dogradnje i izmene
I Jevtic
 pez druze ako imas sve to besplatno onda se sve to isplati inace ako se sve plati da bi se prepravka odradila solidno potrebno je dosta novca tako da se neisplati to ti pricam sad ozbiljno ja sam ti tu da ti pomognem do nekle jer vidim da imas zelju da to sredis inace kada se sredi moze da bude dosta lepo ja sad sredujem jedan m48 koi ce da bude ekstra ali treba vreme postavicu slike pa mozes da iskoristis nesto sto ti se svidi
najbolja je ona puska koja se non stop kvari

I Jevtic
 kolega joe mislim da je pez pogresno razumeo mene a ne tebe Grin

Joe the hunter
 Kolega I Jevtic moze li se tamo po kragujevcu naci pljosnata rucica zatvaraca(kao na verziji stuc odnosno manliher)

Sniper Hunter
 U Kraguj city sve može da se nađe ,ako nema onda prave Grin

Joe the hunter

Sniper Hunter kaže:
U Kraguj city sve može da se nađe ,ako nema onda prave Grin

Ma znam zvao sam moga druga Raku iz servisa zastave kaze da nema na lageru samo obicne a nisam za pravljenje bas.

I Jevtic
 zasto nisi pozdravio raku u moje ime i nisi se pozvao na mene nasao bi ti ima rucica koliko oces to se pravi ovde ako niste znali Grin

a i u zastavi se to pravi kolega nemaju oni to na lageru

Joe the hunter
 E pa suta cu da ga pozdravim pa kad ima daj jednu(prodaj)

I Jevtic
 a sto da ti neprodam nije nikakav problem kad god hoces dodjes i ugradimo ili hoces samo rucicu pa ti vari

PEZ

I Jevtic kaže:
pez druze ako imas sve to besplatno onda se sve to isplati inace ako se sve plati da bi se prepravka odradila solidno potrebno je dosta novca tako da se neisplati to ti pricam sad ozbiljno ja sam ti tu da ti pomognem do nekle jer vidim da imas zelju da to sredis inace kada se sredi moze da bude dosta lepo ja sad sredujem jedan m48 koi ce da bude ekstra ali treba vreme postavicu slike pa mozes da iskoristis nesto sto ti se svidi

Da nije besplatno sigurno ne bih ni radio, znam da ukoliko se sve plati(sto je i normalno) ispada poprilicno skupo. Eto meni su ostale te "sitnice" poput magacina, kocnice, koje cu naravno da platim ali opet ostajem u granicama ili nesto ispod od cene novog zastavinog M70 sto je po meni isplatljivo.

Kolega Joe, pogresno sam razumeo majstora, izvini ako je doslo do nesporazuma.iveli

Joe the hunter

I Jevtic kaže:
a sto da ti neprodam nije nikakav problem kad god hoces dodjes i ugradimo ili hoces samo rucicu pa ti vari

za iduci vikend dolazim u zemlju(srbiju) pa ti se javjam posalji mi na PP telefon treba mi samo rucica imam ko ce to da sredi(lokalni seoski kovac)

I Jevtic
 uh pez nisu to sitnice druze moj imas spojnicu udarac obaracu kocnicu magacin i to je dosta plasim se da i to nepovuce malo vise para ali guraj ce pomognemo nesto

I Jevtic
 e ako je kovac onda se uopste nesekiram napravicu ti dve za svaki slucaj

Joe the hunter

I Jevtic kaže:
e ako je kovac onda se uopste nesekiram napravicu ti dve za svaki slucaj

he he sto birekli ovi ovde braca Bugari blagodarim

kaludra
 da i ovde postavim valjda ce nekome pomoci
jeftino a ne mora da se narucuju skupe varijante sa e -baya
dva nosaca vodovodnih cevki u odgovarajucoj velicini +sraf sa navrtkom
1.imageshack.us/a/img24/5466/sam0466g.jpg
zashrafhiti
2.imageshack.us/a/img689/2192/sam0469y.jpg
montirati
3.imageshack.us/a/img833/4563/sam0471p.jpg
mozete ih ofarbati i dodano ojacati sa cicak trakom kao one sa e -baya ali nema potrebe pasuju savrseno
mozete kombinovati
25-25
30-30
25-30
30-25
25 30
i ostale merke koje su propsiane iso standardima za vodovod hehe
ziveli i ozeziikaiveli 2
i naravno prenesite dalje

I Jevtic
 za ideju 5+ svaka cast i ko kaze da nismo pametan narod svaka castBravo 2

PEZ

I Jevtic kaže:
uh pez nisu to sitnice druze moj imas spojnicu udarac obaracu kocnicu magacin i to je dosta plasim se da i to nepovuce malo vise para ali guraj ce pomognemo nesto

Neka i nisu majstore, nek kosta sta kosta, il' ce biti taj takav "preradjeni" il' nece biti ni jedan, resio sam nema odustajanja.

I Jevtic
 pez druze ako si mi reko pozdravljam i cestitam na volji

PEZ
 Nisam imao nameru da me tako shvatis i izvinjavam se ako je doslo do nesporazuma, jednostavno sam resio da "budzim" jednu cevku pa sta ispadne nek ispadne. Imao sam m70 30-06 zezao me nesto zatvarac pa sam ga prodao i od tad me ne napusta ideja da "pravim" jedan karabin po mom meraku, sad sto su se stekle neke povoljne (po mene) okolnosti da neke radnje oko sredjivanja dobijem besplatno to je jos bolje, a za ono sto se mora platiti mora ne bezim od toga." Svaki merak se placa!"
iveli druze i hvala ti na savetima,bicemo u kontaktu.

I Jevtic
 ma nema problema salio sam se pogresno si me protumacio druze to sam reko kroz salu nisam mislio ozbiljno

klaja

kaludra kaže:
da i ovde postavim valjda ce nekome pomoci
jeftino a ne mora da se narucuju skupe varijante sa e -baya
dva nosaca vodovodnih cevki u odgovarajucoj velicini +sraf sa navrtkom
1.imageshack.us/a/img24/5466/sam0466g.jpg
zashrafhiti
2.imageshack.us/a/img689/2192/sam0469y.jpg
montirati
3.imageshack.us/a/img833/4563/sam0471p.jpg
mozete ih ofarbati i dodano ojacati sa cicak trakom kao one sa e -baya ali nema potrebe pasuju savrseno
mozete kombinovati
25-25
30-30
25-30
30-25
25 30
i ostale merke koje su propsiane iso standardima za vodovod hehe
ziveli i ozeziikaiveli 2
i naravno prenesite dalje

Ovakve nosace sam napravio sebi pre par meseci po ideji od kolege Mb bb,koji je inace i majstor za pravljenje mikro prekidaca.Uradio je mikro meni,Slavi i jos nekima sto nisu na portalu.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Izmene zakona o divljači i lovstvu PROPISI O LOVU 116 09.06.2020. 18:05
Predlozi za izmene zakona o oružju i municiji PROPISI O LOVU 521 09.11.2016. 14:29
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,472,548 posete www.srbijalov.com