Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Zabrana lova

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Zabrana lova
sumadinac
 Bravo 2 Presrean Grin svak ti cas ima smisao za biznis.
STOLE

Lala
 Kako stvari stoje, nije isključeno da probni primerak klina poklonim sam sebi...
Malo mi pun prsluk i dešavanja u lovstvu, i manjka divljači, i novih propisa, i podlosti, i pokvarenjaštva, i ...
Ako ništa drugo, mogu da budem dobar teoretičar, ovde na forumu. A lov u praksi? Ne znam, ali znam da i ako ga bude, definitivno neće biti ni nalik onom lovu koji sam voleo.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

marcony
 kolege lovci bolje da počnemo da pišemo knjige jel ovu teoriju dobro znamo bolje od nekih kojima je ovo struka ( usput i znamo sta je krupna a sta sitna divljač moj sekretaru Bravo 2 naučićeš ima vremena)Shock

ZOKA
 Bravo Lalo za konstataciju. Jednom recju da budem nepristojan SRANJE!!!

Ovim propisima lov gubi svaku car,draz,smisao... iako mi je sto se kaze sve na svetu,hobi u kom jedino vidim sebe debelo se bavim mislju da batalim sve ali samo iz jednog razloga,a to je da mi ostane u secanju bas onakav zbog cega sam ga i zavoleo. Jer,kako stvari stoje sve vise ce biti situacija zbog kojih cemo se kajati sto smo lovci hteli to da priznamo ili ne.

Sremac75
 Meni je drago što još uvek postoje ljudi, koji u sivilu problema koji su nas snašli, imaju dovoljno duha da se i lepo našale, i to na svoj račun.
To je ono što će ostati posle svega.
Znači ubuduće
PraviloStariPalica
ali sve sa
BravoVeseloSmeko
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75
 A posebno da pozdravim Zorana.
Brko svaka ti čast na poznavanju materije, i to u širinu.
Vidim da je i moj drug Lala ostao bez teksta!!!
SmekoSmekoSmeko
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Još jedna dobra biznis ideja: preradjivanje udarnih igli sa pušaka, u igle za kravate! Mala ulaganja, repromaterijala (igli) ima, svaki pravi bivši lovac bi trebao da ima jedan ovakav modni detalj, tako da i tržište postoji! Smeko
Al' su me krenule ideje, samo naviru, u glavi mi je brainstorm - moždana oluja.

Sremac75
 Lalo, čuvaj zdravlje, biće još dana za megdana!
PraviloPraviloPravilo
Palica

zoranp
 Evo jedna ideja i od mene ....znači pod hitno naše do sada lovačke pse, početi obučavati kao pse za vuču saonica. To bi u budućnosti ,a u svetlu ovih znanstvenih najava o novom ledenom dobu moglo doneti dobar profit,jer će to biti jako traženo prevozno sredstvo....iiiiiiiiiiii...nekoliko pasa obavezno obučiti kao vodiče slepih i dati na raspolaganje LSS i LSV...nebi li ikako nešto uvideli...i tužno i smešno..pozdrav svima

nedzad
 E drugari jos jedan tip, zasto puske da se okace pa moze mo jos na glinene golubove da ih koristimo jel tako, ili ako nebude da mora da se kao i ovde (nemacka) koristi umesto olovne sacme "sacma od mekog gvozdja" Frown ( sta je to ) pa opet nebude nista od glinenih golubova, srbijalov jel puske moraju biti upucane sa posebnim zigom da bi se moglo, smelo koristiti bez bezbednosnih problemaSad ili ce da Maka
da da drugari ima jos puno toga sto se sprema, ali zato imao ovih igrica na kompjuteru, Comp ko voli, ja bogami neeeeee
Drugarski Pozdrav Bye

zoranp
 Nedzad daj malo edukacije sa zapada....kakvo je tamo mišljenje o našoj zemlji i našem lovstvu? Koje su to prednosti koje dobivaju lovci iz tih zemalja kada dolaze ovde na recimo divlje svinje i prepelice, a u odnosu na njihova matična lovišta?
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Sremac75
 Vidim ja Zorane da ćeš ti ubrzo na fazane!!!
Bravo 2BravoBravo 2
PraviloPraviloPravilo
Palica

zoranp
 Možemo se dogovoriti Sremac da odemo tamo do Lale u Bač,pa da kupimo kojeg fazana i onda bi možda i mogli na fazane...inače ovako ja neznam od kuda ti ideja da mi to i imamo u lovištu.... Confused ..na 230 lovaca pustimo 600 fazana i na tih 600 fazana ide još uz nas jarane.. lisice+šakali+ ptice grabljivice+vremenske nepogode+gubici vezani za zdravlje puštene divljači + krivolov+stradanja od vozila...itd ..itd...znači kako ono Sremac reče vidim ja Zorane da bi ti na Fazane...bi ja...bi i moja kuja, ali nema Cry ....nema Cry ...i pitanje kad će i biti..i još nešto jako bitno prvi lov samo na fazana ove godine normalno puca se i koka i pevac ko i u svakom pravom domaćinskom LD-u Cry Cry ..jer kažu stručnjaci kod nas nema uslova za prirodnu reprodukciju fazana...kad ono bajni baš stručni pratilac i bivši lovočuvar inače i fazanerista kod nas na visku ima tri mlada još dobro i neoperjana fazana...pa sad ljudi jel se neko seća da smo mi puštali piliće,a ne odrasle fazane,jel mi to nemamo uslove za reprodukciju istog,a visci puni pilića i na kraju treba li ljuti moji stručnjaci potući sve koke, a ne napraviti nekoliko lovova u kojima se one love radi podmlađivanja ,a inače one moraju biti u ZABRANI...
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

nedzad
 Zorane slede edukacije uskoro. Brzo se vraćam
Drugarski Pozdrav

Lala
 Zoranp, Lala je u Novom Sadu Smile
Samo lovim u Baču. 

Sremac75
 Lalo vidiš da te folira, ne nasedaj.
Hoće taj u Banat na fazane, tamo su najdeblji.
Rotilj
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Hoću i ja da vozim Ferarri, ali jbg... Grin

slavaplana
 Drago mi je da lovci nazalost u manjini uvidjaju neke stvari koje ce se vremenom menjati na nasu srecu!!!Pogledajte samo svoja lovacka udruzenja savez i Srbije i Vojvodine pa tu sede ljudi po 20-30 god koji misle da su bogom dani i da sve znaju !Objasnite mi kako jedan mlad skolovan covek koji pokusa da uvede neku novinu u takav sistem moze da prodje???Jako je tesko nesto sto se radilo 50gog promeniti novim zakonom!!!Treba menjati i ljude sto u vecini slucajeva nije bas lako!!!

zoranp
 Ma lako je to jarane samo dobar usran štap i Palica po guzičinama....samo je problem što bi odmah u tom slučaju zakonodavstvo reagovalo, a na ovakve besede i dokaze nas običnih smrtnika imaju tvrde uši Hmmm

..a sremac jesi neki...pa daj da i ja negde odem u lov ...nemožemo sad svi u Bođane, a ja i nisam neki svinjar...više onako kulturica..pucam samo marku Smile Smile
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

marcony
 kolega zorane pustili su ti korenje tesko ih je skloniti ali kresacemo ih malo po malo

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Beogradski sajam lova, ribolova i nautike LOVAČKI SAJMOVI 89 17.05.2024. 14:07
Umetnost na temu lova, slike i ostalo. GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 102 26.04.2019. 17:04
Smešni video na temu lova SVAŠTARA 314 24.02.2018. 01:43
Umetničke slike na temu lova SVAŠTARA 47 09.08.2017. 22:40
Metode i načini lova kod drugih... METODE LOVA 45 24.12.2016. 20:26
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,154,744 posete www.srbijalov.com