Neznam za Sremca ali sa Zoranomp sam se bar dva puta sudario i nisam ga prepoznao pa on stalno menja imidz to nije isto kao sa slike profila na FB-u!
Pozdrav od Čarapana! "ja s'tem nem ništa"
"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
A Zoranp, sa njegovim brčinama, je bio atraktivniji za slikanje od ulova.
Pomislili ljudi "JBT, međunarodna hajka, došli Kozaci, aj da se slikamo!"
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Limun kaže:
Neznam za Sremca ali sa Zoranomp sam se bar dva puta sudario i nisam ga prepoznao pa on stalno menja imidz to nije isto kao sa slike profila na FB-u!
Ma taj se ne menja, oduvek je ATAMAN!
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Lala kaže:
Banatski, izvini, propustio sam tebe da navedem, a još sam te pitao koliko vas je došlo.... Izvini još jednom!
Jank, briši ovu sliku, ispao sam kao da su me čupali šakali!!! Dokaz, da sam stvarno bio pod temperaturom, neispavan zbog Sremca, izobličen, ne ličim na sebe. Daj malo to u photoshopu doteraj
Priznaj da si se opio, i to je za ljude...i za admine!
A onda kaže da ja ništa ne valjam!
Propustili ste priliku da me uslikate sa čašom vina, ko vam je kriv! Takvu priliku nećete imati često , ne pijem. E da, zaboravio sam da kažem da sam i Joksu upoznao.
A da ti je vino extra, jeste. Sremac, ne daj meshtanu vinograd ni pod razno!!!
Ajd ja da kažem i ovo: ne znam da li od vina, ili od moravskog vazduha, ali naš drug Zoranp je po povratku u NS došao na ideju da ide u OPERU!
Bili smo ozbiljno zabrinuti za njegovo zdravlje, jedino što nije bilo dovoljno vremena da ga zezamo malo više, pa eto, da se ne zaboravi!
Lala kaže:
Banatski, izvini, propustio sam tebe da navedem, a još sam te pitao koliko vas je došlo.... Izvini još jednom!
Jank, briši ovu sliku, ispao sam kao da su me čupali šakali!!! Dokaz, da sam stvarno bio pod temperaturom, neispavan zbog Sremca, izobličen, ne ličim na sebe. Daj malo to u photoshopu doteraj
Lalo ne brišem lepe uspomene pa na ovoj slici si "KI UPISAN" ajde ne zezaj ne kvari mi raspoloženje kad znam da si dobar čovek....ha ha ha...
Ljudi koliko je odstreljeno sakala na ovoj hajci??Drago mi je sto je bilo dosta clanova foruma i sto su neki uspjeli da se upoznaju i popricaju... Evo vidim i limun je "zadovoljan" haha ! salim se, bice siguran sam jos ovakvih prilika ne brini se limune.
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Hunter_lovac Offline
· 12.12.2023. 23:19
Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?