Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Pištaljka

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Pištaljka
LU Aleksandrovo
 Nešto se mislim, sad kad je bio neki lovčić, bila ekipa sa puno pas, a većina njih dresirana na pištaljku, neki čak i u inostranstvu, da se nije možda nešto desilo dok je ona bila napolje sa njima a ja spremo ručak, pa je nisam svo vreme kontroliso, a jednog drkadžiju (na žalost veoma moćnog) konstantno nervira što sa mojim psima lepo postupam. Neću da grešim dušu al i Brika sam pustio sa kolegom da ide sa njima i na njemu je posle bilo dve tri rasekotine, kad sam tražio objašnjenje, kažu sigurno se izgrebo na granje, a njega sam upravo dobio od jednog od njih i išao je sigurno u lov sa njima jesenas.
Hm. Mame ću im se naj@bem ako tu nečeg ima, a ispitaću.
Cucić će biti sasvim dovoljno.

Hunter forever
 Daki jel mozete da mi dati neki link gde se moze naruciti UZ pistaljka. Na onima sto sam ja stavio gore pise ako se nevaram hight freqvent.
marka Engleski poenter marka

DakiNS

Hunter forever kaže:
Daki jel mozete da mi dati neki link gde se moze naruciti UZ pistaljka. Na onima sto sam ja stavio gore pise ako se nevaram hight freqvent.
Onda bi trebalo da je UZ pištaljka ali najbolje ćeš znati ako je sam isprobaš.

arsa
 http://img135.ima...0017l.jpg/
http://img703.ima...0019a.jpg/

Nada mi direktan link pa evo ovako. Zoki p konacno je gotova , malo si cekao ali sta da radim bilo je neke guzve pa nisam uspeo pre. Pozdrav.
lovac Joca i Luka srbijalov

DakiNS
 Arso brate u mom okruženju si postao poznat koliko te hvalim, ali imam veliki problem.A to je što jedva uspevam sačuvati pištaljku od dobrovoljaca da je na silu prime na poklon.Sve u stilu -A to je ona što si mi je obećao- pa do- E druže moj baš ti hvala da samo znaš koliko si me obradovao sa ovim poklonom- Posle drugog dobrovoljca ne ispuštam je iz ruke jer GLEDA SE OČIMA NE RUKAMA. Pozdrav Darko
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

zoranp
 Arso kolega hvala ti od sveg srca!!! Kiss
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

strahinja
 Jer ima neko ovakvu pistaljku narucio sam je kosta 450din... http://www.svezak...m-2254.jpg

denisedi
 Danas sam kupio ovu pistalku za pse pa vidimo kako ce se pokazati proizvodi je Trixie,jel imo neko iskustvo sa nju.
i54.tinypic.com/2cwo8kn.jpg
Bog ne racuna onih dana prodjeni u lov.Bravo 2

Cvele
 denisedi... imam istu takvu ;) dobra je, moze se podesavati ton Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

ohotnik

strahinja kaže:
Jer ima neko ovakvu pistaljku narucio sam je kosta 450din.
Imam je ja vec pet sest godina dobra je zadovoljan sam.

strahinja

ohotnik kaže:

strahinja kaže:
Jer ima neko ovakvu pistaljku narucio sam je kosta 450din.
Imam je ja vec pet sest godina dobra je zadovoljan sam.

Ja sam je skoro kupio,lepo se cuje i ima ta dva razlicita tona da kazem..Jos je ne koristim za ucenje steneta jer mislim da je jos rano, posto ima tek tri meseca,a i prvenstveno sam je kupi da se nebih morao drati po lovistu,ovako uz pistaljku je pismenije Grin

BojanKG
 strahinja dobra je ona imas dva tona napred i nazad 
srbijalov markafazan

DakiNS

denisedi kaže:
Danas sam kupio ovu pistalku za pse pa vidimo kako ce se pokazati proizvodi je Trixie,jel imo neko iskustvo sa nju.
i54.tinypic.com/2cwo8kn.jpg
Nije losa jedino kada je podesis kapni na srafove malo superlepka inace se vremenom odvrne pa se cesto gubi donji deo, pisao sam u prethodnim postovima. a sto se tice ucenja kuceta na pistaljku moyes slobodno poceti i to zvuk kojim ces ga dozivati koristi kao poyiv da ga hranis, kasnije ces ga mnogo lakse kasnije privikavati

Hunter forever
 Moze li mi neko malo detaljnije objasniti kako podesiti pistaljku da ima visokofrekventan ton,pokusavao sam ali mi ne ide.

DakiNS
 Teško je to rečima najbolje je kada bi čuo podešenu, ima već napisano negde možda baš na ovoj temi.

Hunter forever

DakiNS kaže:

Cvele kaže:
Daki, moja pistaljka nema tog problema da se klima.... samo sto ne znam gde da nadjem taj pravi zvuk da podesim.... ?
JBG daleko smo poslednji puta sam bio u zaječaru 97 godine. Probaj ovako . Podešavaj pištaljku i to od onog zvuka koji najjasnije čuješ (dosta niski tonovi) koji zvuče kao dečija pištaljka pa sve do onog prelaza gde više ne čuješ pištaljku nego kao da izlazi vazduh bez pištanja, to ti je negde po sredini. Ovo možda ne pomaže ali nemože da škodi

Procitao sam ovo i pokusao ali ne ide, ovde kod mene niko od lovaca ne izdaje komadne psima sa pistaljkom,nema veze pokusacu nekako valjda cu uspeti.

DakiNS
 Obavezno nakapaj superlepak jer se vremenom odvrne pa promeni frekvenciju ili se izgubi donji deo

Hunter forever
 Ako se promeni frekvencija pas nece vise reagovati na zvuk pistaljke druge frekvencije???

DakiNS
 Privići će se ali ako se stalno menja frekvencija pa još neko koristi pištaljku e tu više nema komande

Hunter forever
 Ima tu malo i rizika sa ovom pistaljkom kao sto ja imam.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Sabatti kombinovane lovačke puške KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 16 07.03.2022. 23:10
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci SVAŠTARA 1096 20.02.2020. 12:07
Cal. 20/76 iskustva i mišljenja! LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 169 15.10.2019. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 1

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,154,933 posete www.srbijalov.com