Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Šakal (mali vuk) iz Trskara

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Šakal (mali vuk) iz Trskara
KREC
 Canis = cestitke na odstrelu,a nemoj da se pitas sta je sa tim zadnjim pogotkom i budi siguran da je to do karabina Smile kad jednom osajdaris sa 7x64 bice ti jasno da on nikad ne podbacuje.Dobar ti pogled i samo tako nastavi,Mirko

duskov
 Lovio sam šakala u Tivtu na Luštici. Najgora štetočina koja naseljava naša lovišta. Tu gdje je šakal zeca više nema, nema ni jerebice kamenjarke, nema ni šumske jerebice. Sve uništava i on je najgora mora. Mnogo je sporiji od psa ali se snalazi u najvećem gustišu. U Crnoj Gori najviše naseljava primorske krajeve i šume makije.Ima da, u zadnje vrijeme oko Skadarskog jezera i tu je napravio pokolj među zečevima i barskim pticama...
Treba ga loviti što više i bez milosti jer uveliko remeti bioravnotežu gdje se god zapati.

alex
 E ovako to bese danas.
Skupi smo se u centru Starog Sela i nas domacin Slava nas okupi i isprica uvodni deo lova i pozele nam dobar pogled.
Iz centra nas prebacise u loviste i raspodelise nas na cekanje nas goste i krete pogon i kako se pogon priblizava tako se cuju pucnjevi puce covek iz pogona pa puce jedan sa cekanja poslednji kad u jednom trenutku puce kolega do mene jedno 25m dalje od mene i dodje pogon do nas i sta bi odstreljene tri lisice a sakala nigde i poce kisa da pada te dobro pokisnu smo ja pogotov.
I odosmo mi u kolibu ja se skide samo mi majca bez rukada suva ostalo mokro stavljam ja one stvari na sporet te u jednom trenutku Slava skida jaknu i daje mi da ne prehladim Hvala Slavo bas si drugarcina i posle nekog vremena presta kisa i mi kretosmo u drugi lov ali ovaj put ja krete u pogon samo sto smo usli u sumu kolega odstreli lisca i jednog promasi i priblizavamo se ljudima na cekanju jedan kolega promasio lisicu a jedan odstrelio sakala i jednog radni aliga ne nadjosmo ikupi smo se mi kod kolibe da se slikamo i da nesto pojedemo kad nas domacin sipekao prase i do dobro slatko smo ga pojeli ispricali se i dogovorili da opet ponovimo ovo i to u skorije vreme.
TAko da Slavo hvala ti na ovom divnom lovu i drzim se dogovora da dolazimo sledeci put samo dojavi kada je sledeca akcija i dlazim.
Kolege evo slika

img442.imageshack.us/img442/8984/dsc00963j.jpg

img100.imageshack.us/img100/8766/dsc00965n.jpg

Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

alex
 Slavo Hvala ti na ovom divnom druzenju i kada bude bila sledeca hajka dojavi pa da se opet druzimo

slavaplana
 Bice bolje sledeci put!!!Hvala svima koji B)su dosli danas!!!!

DESPERADOS
 U bre Slavo pa sto me nezva , nisam znao da je danas bilo lova kod tebe !!!!
Nema veze drugi put a ucesnicima cestitke na dobrom lovu.
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

Lala
 Na onoj slici svi lovci drže puške, a Slava je naoružan sa štakom! Dvoklik na sliku, da se uveća, pa ćete videti...
Dakle, brat Slava umlatio lisice štakom! Grin
Ko zna, zna! Smeko
Nego, što ne napisaste ko je sve od forumaša bio u lovu, i ko je ko na slici?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DESPERADOS
 E da bilo bi dobro da se obelezite , a vidim i Sestic je bio prisutan.
----------------------------------------------------
DOBAR POGLED

1MOA = 2.9cm na 100m
1MOA = 5.8cm na 200m
1MOA = 8.7cm na 300m
1MOA = 14.5cm na 500m

srbijalov

7x64 KRALJ ..Tri prsta..308W CAR..Tri prsta

alex

Lala kaže:
Na onoj slici svi lovci drže puške, a Slava je naoružan sa štakom! Dvoklik na sliku, da se uveća, pa ćete videti...
Dakle, brat Slava umlatio lisice štakom! Grin
Ko zna, zna! Smeko
Nego, što ne napisaste ko je sve od forumaša bio u lovu, i ko je ko na slici?

Kolega ne dirajte Slavu on je danas imao najtezi zadatak da cuva prase i braniio ga je kako treba.
Bas kada ste vi zvali sedeli smo rucali i pricali.
Lov je bio fenomenalan jedva cekam ponovni susret dolazimo da se druzimo ponovo jojjjjj jedva cekam

slavaplana
 Jeste bilo dobro danas madaje krenulo sa kisom ali posle je stala!!!
Poenta je u sledecem da 20 ljudi koji imaju zelju za ovakvim lovom vise ucine nego 150 koji dodju da samo odrade obaveznu akciju!!!

slavaplana
 Nemoj Desperados da pominjes Sestica ako te cuje Aca Velika Plana oplesce po njemu !!!Nespominji nikog !!!

Na slici nije Sestic i nije danas ostrelio 2 lisice to je njegov dvojnik!ROFL

alex
 Dan je bio fnomenala sto se tice lova jeste nas kisa malo omela ali dobro brzo smo se osusili zahvaljujuci sporetu.
Toliko sam se odusevio sa ovakvim lovom da nemam reci.
Jos jednom se ztahvaljujem Slavi na lovu i zelja mi je da se okupimo ponovo sto pre i da opet se druzimo i lovimo.

bogoljub
 Nemami kolege na akciji,mora da je još na terenu u Inđiji.Pozdrav za lovce iz Starog sela a posebno za Slavu i Ikicu.Lisica
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

slavaplana
 Kod mene danas jos jedna lija i to palaza pola sata!!!!Dan idealan za to!Napunili smo hranilice danas u Starom Selu i cekamo sutra sneg spremni!!!!

DakiNS
 Zato i imate divljači , dobro gazdujete, lepi tereni a trebite predatoreBravo 2
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

alex

slavaplana kaže:
Kod mene danas jos jedna lija i to palaza pola sata!!!!Dan idealan za to!Napunili smo hranilice danas u Starom Selu i cekamo sutra sneg spremni!!!!

Svaka cast kolege na odstrelu.

bratic
 Hoce li biti jos koja akcija na sakale u Starom selu?
Mi bi dosli kao i prosle godine.

DJULE78
 I mene interesuje kad ce biti sledeca hajka u Starom selu,dali se zna kad je hajka u Milosevcu ove godine?

Indjijanac
 juče izašla tri lovca i imala odličan rezultat,naš presednik Oliver posle serije ranjavanja konačno odstrelio šakala.
boga mi nije nimalo mali bio,slabo se vidi na slici,ali se može spram točka odrediti veličina
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

slavaplana
 Kod mene ce sledece druzenje biti 15.01. pre toga cese prijaviti ljudi sa foruma koji su zainteresovani da dodju!!!Posle bozica pravim spisak !!!Bicelepo druzenje na terenukoji imatoliko srnece divljaci da ovi sto budu cekali nece moci da veruju kad vide koliko imamo srnece divljaci!!!!!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Mali minsterlender KINOLOGIJA 10 27.08.2019. 11:32
Mali Tetreb (Ruževac) LOV NA SITNU DIVLJAČ 29 02.10.2012. 21:33
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,165,469 posete www.srbijalov.com