Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Šakal (mali vuk) iz Trskara

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Šakal (mali vuk) iz Trskara
darkon
 Meni lično je najdraži ulov šakala.
Lovim i krupnu i sitnu divljač, ali lov i odstrel šakala mi je...

Čestitke svima na uspešnom lovu, a posebno Vuletu, jer mu je ipak ovo prvi.
Vule991, lep primerak, samo tako nastavi. B)

MilanAzanja
 Gde kod Trapera sme da omane!
Disciplinovani i organizovani do srzi!
A i najbrzi ste u tamanjenju kobaja, salamica i ostalih djakonija Stari, ako lazem tako mi stare brade od 3 dana . SVE JE TAKO KAKO STARI KAZE DISCIPLINA JE NA NIVO A BOGAMI I APETIT

MilanAzanja
 Vule991 SVAKA CAST KOLEGABravo 2

Vule991
 hvala puno kolege, nadam se da ce biti jos ulova... Tri prsta 2

Hunter forever
 Svaka cast Vule..
marka Engleski poenter marka

Vule991
 hvala hunter foreveru...

DJULE78
 Vule,sve cestitke na odstrelu,jel moze neki podatak o krupnoci sacme,vrsti patrona,daljini,pusci.Puno pozdrava!!

Vule991

DJULE78 kaže:
Vule,sve cestitke na odstrelu,jel moze neki podatak o krupnoci sacme,vrsti patrona,daljini,pusci.Puno pozdrava!!

hvala Djule78... puska je bereta S58, a patron B&P F2 long range krupnoca sacme 0 ( nasa sestica )....
evo ukratko opisa

spremao sam se da krenem kuci, nisam mogao vise da izgrzim na ovoj zimoci Smile inace cekam na jednom drvetu, a na nekih 25 metara od njega imam mrciniste, sakala sam spazio oko 18:15 h kako se provlaci kroz neki krs sa moje desne strane, situacija je bila takva da je vetar duvao od mene prema njemu i znao sam da ce da me oseti kad pridje blize, polako sam pusku prebacio u desnu ruku i znao sam da cu morati da pucam iz jedne ruke, nisam mogao da se namestim drugacije da pucam, jakna mi je zaledila od snega pa je neverovatno suskala i pucketala na najmanji moguci pokret.... drzao sam pusku u desnoj ruci i cekao da izadje iz krsa, izasao je i gledao prema mrcinistu, nije hteo ni korak blize da pridje, verovatno me osetio zbog nepovoljnog vetra... to je trajalo bas dugo, krenuo je bocno od mene da se vrati u taj krs i morao sam da puknem, pao je u vatri na nekix 30-35 metara, ja sam mogao i pre da pucam ali sam hteo da ga gledam kako se gosti na trpezi.. ali drugi put mozda vetar bude povoljniji pa cu imati vise srece da gledam ovu lukavu zver kako prozdire razne djakonije... Grin Pozdrav

DJULE78
 Ima li iko kakve informacije,kako je protekla hajka u Milosevcu,ima li sta,jel bilo odstrela???

alex
 Sta li su uradili danas kolege u Milosevcu?????
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

canis aureus
 Vule991 B) Bravo 2

... kod mene situVacija još uvek bezuspešna Confused
i jutro i veče i nikako da se sretnemo a povremeno se viđamo van puškometa ... eto i večeras sam im odslušao "pesmu" a ni video ih nisam!
Kako je ovih dana bilo, večeras je bilo super! Čim nema vetra nije toliko ni hladno pa se moglo lakše izdržati na čeki ...
Ali nema predaje, nema odustajanja a kasnije il pre doći će i do susretaYes
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

slavaplana
 3 sakala i 1 lisica u Milosevcu!!!Smrzo sam se !!!3 ipo sata na cekanju!!!!

MilanAzanja

slavaplana kaže:
A RECI MI SLAVO DALI JE POSLE 3,5 SATA CEKANJA POGON DOSAO DO TEBE ILI SU PREKINULI NA POLA LOVA.PITAM TE ZATO STO TI LOVOVI OD 100 I VISE LJUDI NEMAJU USPEHA I AKO IMAJU TU SU ULOVI MINIMALNI

MilanAzanja
 JA SAM CLAN GRUPE TRAPERA IZ ........ .TRENUTNO NAJACA GRUPA NA PREDATORE U SRBIJI A TO MOGU DA POTVRDE DOSTA CLANOVA SA OVOG FORUMA ,GRUPA OD 15 LOVACA PROSLI VIKEND 2 MANJA POGONA 3 SAKALA I LISICA A ZNA DA BUDE I VISE.DISCIPLINA I OZBILJNOST SU NA VRHUNSKOM NIVOU.GRUPA JE DO SADA ODSTRELILA STO CEKANJEM STO MANJIM POGONIMA .GRUPA OD 15 LOVACA PREKO 300 SAKALA ISTO TOLIKO I LISICA.

Kolega, pisanje velikim slovima na forumu se smatra vikanjem. Isključi velika slova!
Srbijalov Admin Tim

Gajger
 Snimljeno juce u okolini Kragujevca, copor od 5-6 komada na oko 200-300 metara od kuca..

http://www.youtub...qh4iGB2JUk

DJULE78
 PA ZNA SE KAD TU GRUPU VODI Pedja-Traper.Puno pozdrava za njega.Svaka cast momci,samo napred!!

amigo

MilanAzanja kaže:

slavaplana kaže:
A RECI MI SLAVO DALI JE POSLE 3,5 SATA CEKANJA POGON DOSAO DO TEBE ILI SU PREKINULI NA POLA LOVA.PITAM TE ZATO STO TI LOVOVI OD 100 I VISE LJUDI NEMAJU USPEHA I AKO IMAJU TU SU ULOVI MINIMALNI
lovovi od sto ljudi imaju uspeha.za tri zadnje godine u milosevcu je odstreljeno preko 50 sakala kolega i to sve u hajkama
volim da lovim

amigo

MilanAzanja kaže:

slavaplana kaže:
neznam gde je to kolega cekao tri ipo sata posto sam i ja bio ucesnih hajke a sto se tice grupnih lovova oni su obicno uspesni.u milosevcu je za poslednje tri godine u hajkama odstreljeno oko 50 sakala.nisam razumeo za trapere iz krnjeva ste rekli da su odstrelili 300 sakala?
volim da lovim

MilanAzanja
 DRUZE TO DA SU USPESNI LOVOVI OD 100 LJUDI I VISE JESU ALI ZA ONE STO SPREMAJU HRANU I PICE ZA TAJ LOV.JA SAM LICNO ISAO PO ,MNOGIM HAJKAMA U SRB RETKO GDE JE NESTO ODSTRELJENO I AKO JESTE TO JE DVA TRI SAKALA ILI LISICE A UCESTVUJU PO 200-300 LOVACA ..JEDAN OD NAJGORIH LOVOVA U MOJOJ LOVACKOJ KARIJERI JE LOV PROSLE GODINE U STAROM SELU GDE SAM JA KAO SOM CEKAO DA POGON STIGNE DO MENE NA -10 POSLE 3 SATA DOLAZI COVEK DO MENE I KAZE ONI SU ODAVNO OTISLI POD SATOR NA MUZIKU JECE I PICE.TO DA U MILOSEVCU IMA DOSTA SAKALA TO JE OCIGLEDNO JER GA RETKO KO I LOVI OSIM KAD JE TA VELIKA GRUPNA HAJKA. ..U ONA DVA VRBAKA PORED MORAVE STO PRIPADAJU KRNJEVU ODSTRELJENA SU PREKO 100 SAKALA I TO 15 LOVACA SAMO SAMO TU ,TAJ DEO JE MALI U ODNOSU NA MILOSEVACKI TEREN.A TO ZA 300 SAKALA SAM REKAO GRUPA IZ PALANKE I KRNJEVA ZAJEDNO NAS JE 15 LOVACA

kolega isključite velika slova
Srbijalov admin tim

janjicazanja
 grupni lov u dva kratka pogona u Krnjevu , grupa traperi Kolce
janjicazanja priložio:
426541_369134716431376_100000045532528_1572053_952598533_n.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Mali minsterlender KINOLOGIJA 10 27.08.2019. 11:32
Mali Tetreb (Ruževac) LOV NA SITNU DIVLJAČ 29 02.10.2012. 21:33
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,163,927 posete www.srbijalov.com