Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Šakal (mali vuk) iz Trskara

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Šakal (mali vuk) iz Trskara
canis aureus
 ...
'AJMOO ceo stadiJon ...

najic kaže:
Canise canise caniseeee
canisee canisee caniseeeeeeeeee
canisee
caniseeeeeeeee

ajmo ceo stadion caniseeeeeeeeee

'ajmo opet
'AJMOO 'AJDEEE ...SRBIJA

(najo brate GrinByeiveli 3)
canis aureus priložio:
581.jpg

The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

sheytan
 Shock

OPET SI SKENJAO IMENJAKA!!! Cry Nemaš dooše...

Smeko

BRAVO, MAJSTORE!!! ČESTITAM SITULACIJU!!! iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Sremac75
 Šta reći Confused

Bravo Odobreno

Jesi li razmišljao da unovčiš ovu svoju sposobnost?Kalanjikov
...kao Stalone...Banderas.....???srbijalov
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

alex
 Svaka cast majstore moracu da dodjem da me malo poducis lovu na sakala jer i muku mucimo s njim
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

canis aureus
 ...
Dozvola za lov vepra samca, nazimadi, šakala i lisice. I to prvi vikend posle "zatišja"! Prava bura!!
Bura je odnela dva nazimeta i jednog veprića + dva šakala i jednu liju! a bijade i dva promašaja od jednog te istog drugara('oće ga kI pijanog asFalt što u večernjem što u jutarnjem al tresu mu se ruke il šta već) ...
I k'o što je i ranije bivalo tako i sadE.
Svi jure na mesta gde su najsvežiji tragovi DS! Prosto se otimaDu, naročito kada ima odstrela ... a ja opet u doček ovija "zlatnih". Neki negoduju zbog toga, uglavnom ovi kojima je najviše stalo do "punog ranca", neki smatraju da sam Pilot kad radije biram za metu "džukele" no DS, dok nekolicina zna da mi nije ni bitno šta drugi misle i da najviše volEm svoj izbor ...Confused
Napokon da dobijem slobodnog vremena i da otvorim novu sezonu.
Sinoć, večernji lov, u 20:20h, iz šume na put do parcele pod pšenicom pojavi se silueta. U prvi mah pomislih da je nazimak ali Swar pokaza da se radi o "zlatnom"! 180 metErI !!
Dobrih pet minuta ga posmatram kako njuši po tragu zeca koji je tuda prošao pre 15tak minuta te mi i ispod same čeke odskakutao. Nadam se da će njegovim tragom pa sve i do čeke ako je sreće. Ali jok! Još par minuta se vrteo po putu i ivicom šume prišao nekih 20tak metara ... uđe u šumu te ponovo izađe. 163-165m, već se dosta slabije vidi jer sumrak je sve mračniji Confused čekam da se "namesti", končanica poklapa plećka/rebra, ... Mauz, RWS TIG 12,8g ... buuum ... sevnu svetlost kI munjA ... palim lampu kad na putE ležU i ni makacStari

-ženka preko 3god starosti, oko dobrih 15tak kg(nismo merili već odokativno i odoručno) sa "aktivnim vimenom" ...

she tebraiveli 3 imenJaci bRez dooshe = predatorI ;)
Sremac iveli 3 Stalone, BanderasH ... to su samo glumciConfused a mog'o bi' ih naučiti kako se "radi po'so" pa tako zaraditiHmmm
canis aureus priložio:
580.jpg

Dim

canis aureus
 alex iveli 3
Uvek sam rad da pomognem!!
... i nema neke velike nauke a da nije iznešena na ovoj temi na prethodnim stranama, samo što bolje upoznavanje sa "zlatnim"Yes
Dim

neca90
 Bravo Canis aureusBravo 2Sve cestitke za odstreliveli 3

Cadara
 Čestitke Canis Odobreno
Da li ih čuješ da zavijaju sada.
Kod mene je sličan teren kao i kod tebe verovatno, potisje, ritski teren, velike trske i šuma (forlandi) i dosta mladih hrastovih sejanaca. Ima Šakala prošle sezone je samo 7 odstreljeno ali jako, jako malo ljudi ide u lov i sve je odstreljeno u lovu divljih svinja čekanjem.
Ja sam posle jednog lova na svinje pokupio sve iznutrice i kože i izneo u blizini jedne čeke u šumi (forlandu) sve to pokrio sa granjem i nekih nedelju dana pratio dešavanja i ništa, nisam išao posle nekoliko dana i kolega ode i vidi da su sve iznutrice nestale a koža odvučena preko 50m u šikari, javlja mi i pita me da li može čekati na to mesto, reko nema problema i to veče odstreli jednog mladog šakala, 3 komada mu izašlo.
Tako da mislim da bi neko stalno mrcinište vredelo i imalo smisla.
Ja nisam imao prilike prošle sezone za odstrel Šakala.

Sniper Hunter
 Bravo majstore Bravo 2 Fik-nuo si ih

dreger
 bravo Canis,zardjace mi karabin do jeseni ,jel me primas u goste bar da vidim "kusavog",kod nas (Orlovat)ga jos nisam video.mada su svuda u okolini.

aca81
 Cestitam druze Bravo 2 Bravo Aplauz sigurno si no.1 u lovu na ovog predatora koji je sigurno najvece zlo za svako loviste Bravo 2
DOBAR POGLED

canis aureus
 drugari iveli 3

Cadara kaže:
Čestitke Canis Odobreno
Da li ih čuješ da zavijaju sada.
Kod mene je sličan teren kao i kod tebe verovatno, potisje, ritski teren, velike trske i šuma (forlandi) i dosta mladih hrastovih sejanaca. Ima Šakala prošle sezone je samo 7 odstreljeno ali jako, jako malo ljudi ide u lov i sve je odstreljeno u lovu divljih svinja čekanjem.
Ja sam posle jednog lova na svinje pokupio sve iznutrice i kože i izneo u blizini jedne čeke u šumi (forlandu) sve to pokrio sa granjem i nekih nedelju dana pratio dešavanja i ništa, nisam išao posle nekoliko dana i kolega ode i vidi da su sve iznutrice nestale a koža odvučena preko 50m u šikari, javlja mi i pita me da li može čekati na to mesto, reko nema problema i to veče odstreli jednog mladog šakala, 3 komada mu izašlo.
Tako da mislim da bi neko stalno mrcinište vredelo i imalo smisla.
Ja nisam imao prilike prošle sezone za odstrel Šakala.

Čuju se da zavijaju! 21.00-21.15h je vreme kada su se prošlog vikenda oglašavali. Ova ženka je "pala" pre tog vremena tako da nije stigla da se oglasiConfused
Mrciništa vrede! Naročito u zimskom periodu kada im je teže da dođu do hrane koje nema u izobilju kao kasnije u proleće, a i sad je period kada su mrciništa vrlo posećena jer sad su predatori u intezivnoj potrazi za hranom zbog svog podmlatka.

dreger druže moram se samo raspitati kako ide po novom dovođenje u lov gosta iz drugog LU jer je bilo priče da se računa kao komercijala i "da postoji propisani cenovnik" po kom se naplaćuje Sad
Dim

270
 Jutros 07,15h prilikom obilaska terena:
Mlada ženka težine oko 12-13 kg mereno odakativno.
Daljina 100-110 metara takođe mereno odakativno.
270 Winchester PPU 9,7g. SP
Pogodak u nisku desnu plećku bliže vratu, izlaz paralelno suprotan, pucano iz ruke sa povećanjem na optici 3x.
Pad u vatri.

neca90
 Svaka cast majstore Bravo 2

canis aureus
 270Bravo 2
koJ biJ rek'o da 270 to može?!?Zbunjen
(misli se na kalibar a ne na potpisnika!Grin)

-nisi spominjao da imate tak'u najezdu togaNo no no sadE mi još zanimljivije ...Yes
iveli 3
Dim

darkon
 270, čestitke na ulovu. Bravo 2

Kod mene se ovih dana čuje zavijanje sa svih strana...

najic
 O pa ovde je svasta novo bilo SVAKA CAST MAJSORI
I pesma za canisa : Canise canise caniseeee ......
a i za kolegu 270 !!!!!
Jos jednom svaka cast !
270 ti ga zakla ??Bravo
22-250, 30-06, 12, 20

DJULE78
 Svaka cast na odstrelu Bravo 2

223rem
 Evo i jedne moje slike od prosle sezone,odstreljen sa zastavom u kalibru 223rem,ppu sp 3.56gr i optika leupold vxr 3-9x50.i50.tinypic.com/2a7920w.jpg

DJULE78
 Bravo 2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Mali minsterlender KINOLOGIJA 10 27.08.2019. 11:32
Mali Tetreb (Ruževac) LOV NA SITNU DIVLJAČ 29 02.10.2012. 21:33
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
“ЈАСТРЕБАЧKИ ВУK” – 2025. год.
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,163,145 posete www.srbijalov.com