Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: RiboLovački vicevi!

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
RiboLovački vicevi!
Sremac75
 Jank, samo napred!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Jank
 Ako se mora nije teško.....

Pecaju dva ribolovca...
jedan iz časa u čas vadi po jednu ribu...nekad veću nekad manju ...uglavnom krenulo ga...
pecaroš pored njega samo gleda i čudom se čudi, ni ribicu da upeca...
Dobro bre kolega u čemu je stvar, pecamo na istom mestu, imamo iste gliste , kako to ti vadiš ribu za ribom a ja ništa.....
U redu ...pita ovaj što ga krenulo....u kojoj nogavici ti je ona stvar...(mislim crv)...
kaže...u levoj.....
Pa idi onda na levu obalu šta tražiš na desnoj....
Ode nesrećnik na levu obalu i stvarno koliko zabaci on izvadi ribu...njegovoj sreći nikad kraja....
Pred mrak na kraju sastaju se oni da razmene malo mišljenja...
Vidiš kolega meni je đoka na levoj strani ja pecam na levoj obali tebi je u desnoj nogavici ti pecaš na desnoj obali...
Šta rade oni kojima uvek stoji pravo?

Eeeeee ti nam krešu žene dok mi pecamo.....ha ha ha ....
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Jank
 Naravoučenije ....nikada ženu ne ostavljaj samu.....Besan

Jank
 Da malo osvežimo ovu temu....

Pecaju dva ribolovca jedan pored drugog. Ka o po običaju jedan malo, malo pa izvadi ribu, ovaj drugi jadan nemože ništa da upeca.
Kolega moram da te pitam kako to da ti stalno vadiš ribu za ribom iz vode, imamo iste gliste a ja nemogu ni ribicu da upecam....
Eee kolega moje su gliste naelektrisane , ja pre nego što pođem u ribolov izvadim akumulator iz kola uzmem dve žice i sa akumulatora striju, pobodem ih u zemlju i samo počnu da iskaču električne gliste....e na te gliste riba najbolje radi....

Sutradan se ponovo sastaju na istom mestu kad ovaj što nije ništa upecao sav plav, modar po licu...
Šta bi crni čoveče ko te to tako unakazi pita ovaj prvi.....
Kaže drugi...Ja juče kad sam se vratio kući , hajde da spremim električne gliste , uzmem akumulator , zabijem krajeve žica u zemlju, baš kako si mi ti reko kad ono nema glista.
Vidim tu žice od struje popnem se na banderu iskidam dve žice, zabijem ih u zemlju, opet ništa...
Vidim to u blizini prolazi neki dalekovod za rudnik...mislim sa tom jakom strujom ću ih sigurno isterati...
Uzmem dve žice od dalekovoda gurnem ih u zemlju.....kaaad izađoše rudari...razbiše me ko pi...pi...pi..........yoursmiles.org/msmile/animal/m0270.gif

duskov
 Pošto je prepio čitav dan, jedan ribar ujutro je ustao i zbog velike glavobolje ode u apoteku i kaže:
- Daj mi aspirin, paracetamol, kafetin i uzmi i ti šta piješ pa naplati.

duskov
 - Dugo ste ribar ?
- Već više godina.
- I nije vam dosadno sjeđeti tu satima i čekati
da riba možda zagrize?
- Jok! Uvijek se nađe neka budala koja me zabavlja glupim pitanjima!

duskov
 Žali se Fata svojoj komšinici:
- Kad god moj Mujo kupi dozvolu nikad ribe ne uhvati. A kad ne kupi onda njega uhvate!

duskov
 Jedan bračni par otišao je na odmor u ribarski rezervat na sjeveru. Mužje uživao u ribarenju, posebno u ranim jutarnjim satima a žena senajradije odmarala čitanjem. Jednog je dana muž ostao spavati jer je biona noćnom ribarenju. Budući da nije do tada nikada bila na jezeru, žena je
odlučila da iskuša čari jutra na vodi. Odvezala je sama čamac, sjela i
zaveslala prema pučini. Veslala je neko vrijeme, i kad joj je bilo dosta,
izvadila je knjigu iz torbe i počela čitati.
Nakon nekog vremena, do nje dovesla mjesni šerif. Kad je vidio žensko
biće u čamcu, sasvim se čamcem približi k njoj i pozdravi je:
- Dobro jutro, gospođo! Šta radite ovdje?
- Čitam knjigu!, odgovori mu ona i u sebi pomisli: Zar to nije
očigledno?
- Vi ste na području, gdje je zabranjeno ribariti, obznani joj šerif.
- Pa zar ne vidite da ja ne lovim ribe?
- To da, ali ipak imate svu opremu. Morat ću vas prijaviti!
- U redu, ako to učinite, ja ću prijaviti vas zbog silovanja!
razljućeno odgovori žena.
- Na osnovu čega, pa ja vas nisam ni dotakao! začuđeno će šerif!
- Da, dočeka ga ona, ali imate za to svu opremu!

POUKA: Nikad se ne prepiri sa ženom ribolovca . Ta zna razmišljati!

duskov
 Idealna žena za ribolovca

- Razgovaraju dva ribolovca:

- Čuo sam da si se oženio prošle nedelje. Jel ti žena lijepa?!

- Nije.

-Onda sigurno dobro kuva?

- Ni to.

- Pa zašto si je onda oženio?

- Ima gliste!

duskov
 Zlatna ribica

- Uhvatio Mujo zlatnu ribicu te mu ona htjede ispuniti želje.
- On joj reče: -Plivaj mala ribice, plivaj, meni nije potrebno nikakvih želja. Samo ti živi.
- Vidjela ribica kako je Mujo jedna dobra i osjećajna osoba i odluči mu svejedno učiniti da bude sretan u životu.
- I tako Mujo putem kući na tlu pronađe loto listić.
- Čim udje u stan i upali TV vidi da je digao jackpot.
- Zaredale su sve jedna sreća veća od druge.
- Izbjegao saobraćajku, dobio zgoditak na Toto 13, nagradno putovanje u Indiju
- U Indiji je upoznao najljepšu ženu koju je ikada u životu vidio i ona se zaljubila u njega.
- Naravno, Mujo je oženi i bude sretan.
- Jedino što ga je u životu mučilo bila je crvena tačka na čelu njegove žene.
- Razmišljao je o njoj. Kopkalo ga je da li je to mladež, da li je nacrtana, čemu sve to
- Jedne noći kad je žena spavala tiho joj se približi i proba noktom zastrugati da vidi hoće li se točka obrisati.
- I tačka se obriše a ispod se ukaza tekst:
Čestitamo, dobili ste Renault Megane

duskov
 A ko će drugi ako ne Mujo i Fata?

Sjedio Mujo na obali rijeke. Zabacio udicu i strpljivo čekao. Stavio ciglu na glavu i zapalio cigaretu. Vidjela ga Fata koja je usput prolazila pa čudeći mu se, odlučila da ga upita što će mu cigla na glavi.
Mujo joj rekao:
- Hajde prvo da vodimo ljubav, pa ću ti onda reći.
Fata je na to njemu:
- Sram te bilo, kako možeš tako nešto i pomisliti!!! I otišla ona ljuta ko ris. Pošto joj ženski crv nije dao mira ponovo se vratila i pitala Muju isto.
Mujo joj opet:
- Ja sam ti fino reko kako to ide. Otišla Fata sad još ljuća nego prije!

Vratila se Fata i po treći put i pitala ga isto pitanje a on njoj odgovorio opet isto.

Na kraju Fata pristala i Mujo odradio svojski posao.
Na kraju ga Fata zapitala:
-E, deder mi sada reci što će ti ta cigla na glavi???
Mujo joj lakonski odgovorio:
- Vidiš Fato ti si četvrta riba danas koja se uhvatila na ovu ciglu a na udicu vala ni jedna!!!

duskov
 Ribolovac, okorjeli neženja, odlučio da se konačno oženi pa objavi oglas u lokalnim novinama:
Tražim atraktivnu djevojku od 25-30 godina, koja uživa u kuhanju, pranju, čišćenju i drugim kućnim poslovima i koja ima svoj vlastiti čamac.
Odgovaram samo na ozbiljne ponude. U pismu pošaljite obavezno sliku čamca.

duskov
 Stariji čovjek se šeta obalom jezera. Pažnju mu privuče ribolovac koji je pecao na obali, priđe i obrati mu se:
- Grize li nešto?
- Jok. Ali juče sam ovdje ulovio četrdeset štuka! odgovori mu.
- Znate li vi ko sam ja? upita čovjek.
- Ne odvraća ribolovac.
- Ja sam šef ribočuvarske kontrole za ovu oblast! predstavi se čovjek i pokaza legitimaciju.
- A, znate li vi ko sam ja? -brzo će ribolovac.
- Ne.
- Ja sam najveći lažov u ovom kraju.

duskov
 A ko će drugi ako ne Mujo i Fata?

Sjedio Mujo na obali rijeke. Zabacio udicu i strpljivo čekao. Stavio ciglu na glavu i zapalio cigaretu. Vidjela ga Fata koja je usput prolazila pa čudeći mu se, odlučila da ga upita što će mu cigla na glavi.
Mujo joj rekao:
- Hajde prvo da vodimo ljubav, pa ću ti onda reći.
Fata je na to njemu:
- Sram te bilo, kako možeš tako nešto i pomisliti!!! I otišla ona ljuta ko ris. Pošto joj ženski crv nije dao mira ponovo se vratila i pitala Muju isto.
Mujo joj opet:
- Ja sam ti fino reko kako to ide. Otišla Fata sad još ljuća nego prije!

Vratila se Fata i po treći put i pitala ga isto pitanje a on njoj odgovorio opet isto.

Na kraju Fata pristala i Mujo odradio svojski posao.
Na kraju ga Fata zapitala:
-E, deder mi sada reci što će ti ta cigla na glavi???
Mujo joj lakonski odgovorio:
- Vidiš Fato ti si četvrta riba danas koja se uhvatila na ovu ciglu a na udicu vala ni jedna!!!

duskov
 Pita običan prolaznik ribolovca:
- Jel kako ti ne dosadi po čitav dan gledati u tu vodu - ma kakvi odgovori ribolovac nema zanimljivijeg sporta.
- Prolaznik se našao u čudu to naj zaniljiviji naj uzbudljiviji sport po čemu.
- Odgovara ribolovac - vidiš ja nemam dozvolu za pecanje riba, zamisli sad oči su mi na vodi, uši su mi nabrkle od osluškivanja, a istovremeno gledam ljevo i desno oćel naići kontrolor, pa možel biti uzbudljivije.

duskov
 Zaposleni Ribolovac i Ljekar
Priča muž svojoj ženi - danas sam bio kod ljekara i zamisli šta mi je rekao - da uzmem nekoliko neplaćenih dana i odem u prirodu na svjež vazduh i opustim se uz ribolov. Šta ti misliš ženo gdje bi bilo najbolje da odem.
- Žena će na to - naj bolje bi bilo da odeš kod drugog doktora.

duskov
 Dolazi raspoloženi ribar iz Danilovgrada u Podgoricu na jezero i tu sreće jednog čovjeka i upita ga - izvinite kome pripada ovo jezero, - odgovara čovjek - ribolovačkoj zadruzi Podgorica, pita ribolovac - a dali bi bilo kažnjivo kada bi tu pecao i upecao ribu, - odgovara čovjek - Ne, bilo bi to čudo.

duskov
 Otišao ribar u ribolov i uhvatio preljepu sirenu.Sirena ga počne moliti nježnim glasom: Ako me pustiš ispuniću ti tri želje.
Ribar pogleda preljepu sirenu i reče: Ispunićeš ti meni samo jednu želju ali tri puta he he he

duskov
 Otac morski pas uči sina kako treba jesti ljude:
- Prvo što treba učiniti je plivati oko čovjeka neko vrijeme da te može vidjeti.
- Onda napraviti još jedan krug ali bliže pa napasti i progutati čovjeka.
- Mali morski pas pita:
- Zašto nemogu odma napasti i pojesti čovjeka, zašto moram napraviti dva kruga oko njega.
- Otac odgovara: Možeš ga napasti i pojesti odma ali onda ćeš jesti sa govnima.

duskov
 Kad muškarac uhvati soma onda je to ribolov a kad žena uhvati soma onda je to brak!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački vicevi LOVAČKE PRIČE 709 18.05.2019. 16:28
Lovački vicevi, anegdote, šale... SVAŠTARA 162 27.01.2017. 20:09
Ribolovački pribor i oprema-vaše slike RIBOLOV - rečni, morski itd. 123 31.08.2016. 09:16
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,440,374 posete www.srbijalov.com