Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nabavka optičkih nišana iz inostranstva

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nabavka optičkih nišana iz inostranstva
Lala
 Canis Aureus je dao predlog za ovu temu.
Izvolite!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

charuga
 danas sam kupio karabin 243 sava kranj a ima neku tasco optiku 4#32 fabricku..mislim da i nije bas nesto,pa bih uzeo neku sa varijabilom..dajte ko to donosi od preko.. 
..............

Nenad000
 evo jedne adrese neznam koliko ce da pomogne ali su oni medju najacima sto se tice optike (ne najeftiniji),i ostalog za lov !srbijalov korsholm.dk ako neko ima pitanjce slobodno mi pisite na e-mail

canis aureus
 http://www.optics...

Kolege, da li je iko naručivao opt.nišane ili drugu lovačku opremu preko raznih sajtova koji nude prodaju ... ?
Da li postoji mogućnost naručivanja i da li isporučuju za Srbiju?

kelt
 ako nemas nikog preko u americi ili kanadi pa da ti ponese kad bude dolazio, odi kod nas u neki ducan pa kupi za kes. sve ovo drugo je skuplja dara nego mGlavu o zidera

Sniper Hunter

canis aureus kaže:

Kolege, da li je iko naručivao opt.nišane ili drugu lovačku opremu preko raznih sajtova koji nude prodaju ... ?

Ja nisam narucivao za Srbiju ali znam da na ovom sajtu sto si postavio postarina je paprena bar za slanje u CH jer sam probao da narucim nesto vrednost robe oko 140$ a postarina 110$ ponavljam za CH

canis aureus
 Hmmm
Recimo da tamo opt.nišan košta 500$ dok stigne ovde koštaće još 30%-35% više(carina, PDV ...), oko 650-675$(za poštarinu pojma nemam) a taj isti ako se i nađe u našim prodavnicama nekošta ispod 1000eur
jbg

Nenad000
 ja sam probao da narucim nesto za srbiju ispada da je postarina otprilike 25,neko bi to stvarno trebao da probaCao poljubac

mirko knezevic

canis aureus kaže:

Meni je burazer u Americi i bas sam hteo da mu porucim nesto,al neko od kolega rece da je to federalni zakon USA i da je strogo zabranjeno iznosenje optickih nisana....Confused
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Zore
 Moje iskustvo:
Sve optike koje sam ovde kupio crkle nakon godinu dve.

Dve koje su mi poslate od preko bare ferceraju besprekorno 100%. Cena jednog 50 , a drugog 60.

Pa sad upoređujte.....

B) Bravo za našu diasporu lovaca. Bravo 2

Pravilo foruma je da se prvo predstavimo u temi predvidjenoj za to"Predstavite se"
http://www.srbijalov.com/forum/viewfo...forum_id=7
Srbijalov Admin Tim!

Sniper Hunter

Zore kaže:
Moje iskustvo:

Dve koje su mi poslate od preko bare ferceraju besprekorno 100%. Cena jednog 50 , a drugog 60.

Pa sad upoređujte.....

Optike koje su crkle kolega koje su marke ako sme da se znaNovine

Podunavac
 A i ako može da se zna koje su to optike po 50 i 60$ a tako kvalitetne? I koji je sajt za naručivanje?
Tri prsta 2Kolce

Zore

Sniper Hunter kaže:

Zore kaže:
Moje iskustvo:

.....................................

Zašto da ne.
Pro-Lux 3-9x40, Beloorus 8x40 , Bushnell baner 3-9x40 i Trophi 1.2-6x44
Pravilo foruma je da se prvo predstavimo u temi predvidjenoj za to"Predstavite se"
http://www.srbija...
Srbijalov Admin Tim!

Podunavac

Zore kaže:

Sniper Hunter kaže:

Zore kaže:
Moje iskustvo:

.....................................

Zašto da ne.
Pro-Lux 3-9x40, Beloorus 8x40 , Bushnell baner 3-9x40 i Trophi 1.2-6x44

Pro-Lux je stvarno loš, za Beloorus nikad čuo, Baner tu i tamo (zavisi od kalibra) ali Trophy serija je sasvim solidna a za te pare kod nas ni nema bolje. Koje si ti nabavio po 50 i 60$ da su bolje od Bushnell Trophy serije.
Tri prsta 2Kolce

Zore

Podunavac kaže:
A i ako može da se zna koje su to optike po 50 i 60$ a tako kvalitetne? I koji je sajt za naručivanje?

Bushnell banner 1.5-4.5x32 i
NcSTAR 3-9X40

Oi Prosto nisam verovao,ali ovaj Kinez me je oduševio....

Prodavnica... Hmmm ko je rekao prodavnica Confused .

Rekao sam " Živela dijaspora naših lovaca".
Kiss

Živeli ovakvi forumi. Bravo 2

Malo Comp PCom a malo telefonom pa Brzo se vraćam čekaš, pa Molitva čekaš, Pilot i kad doleti opet Vreme čekaš i na kraju dođe:

http://www.youtub..._hkPW9aH7Y

Srbijalov Admin Tim!

270
 Ko ima para za bacanje neka za karabin kupuje Bushnell trophy i baner, razne tasco, pro-lux, norkonia....
Dobra optika bar kod nas jednostavno ne može da se kupi za 100-150 Eura, Naj jeftinija a dobra optika je Zrak sarajevo i stvarno mi nije jasno kako je niko od uvoznika ne uvozi!
Naj niže u našoj ponudi ispod čega ja nikad ne bih išao je Leupold VX I i Bushnell Elite 3200 sa cenama oko 300 Eura!
U Americi cene optika su mnogo niže nego u Evropi, u Evropi su približne našim cenama. Po zadnjim informacijama koje imam ne dozvoljava se izvoz iz Amerike tako da kada je neko tamo i kupi u nameri da je donese može imati razne peripetije na njihovom aerodromu! Na našoj carini postupak je jednostavan, prijavi se optika i uz originalan račun plati carina od 10% i PDV od18% !
Cani ima načina i da se naruči i sa stranih sajtova ali cena kad stigne (a u zavisnosti da li dolazi iz Evrope ili Amerike čeka se od 15-45 dana) je skoro duplo veća!

Zore
 Podrka
Ma znam... Confused

Još ozbiljnije:
http://www.euroop...scopes.asp

Jedno jeste (nesmem da tvrdim 100%), optika namenjena za tržište severne amerike, a u evropi Nemačkom tržištu. Neuporedivo su izdržljivije te one namenjene malokalibarskom oružju i tekako opstaju desetinama godina na karabinima srednjeg kalibra 8x57 ili 30-06 koji ja posedujem.

Uvrzlo mi se to da u mnogome znači za koje tržište se radi, ma koja lokacija fabrike da je : China, tajvan ili korea, a možda i neki brod u prolazu. Besan

Srbijalov Admin Tim!

mirko knezevic
 Proverio sam ovo sa donosenjem optike iz Amerike dali moze neko da ti posalje u torbi ili kako vec... Bez ikakvih problema,cak i carinu ne naplacuju kad saljes,znaci bez problema mozes da izneses optiku iz Amerike. Jedina zabrana vazi za optike visoke tehnologije Night Vision i tako te stvari... Ako imate nekog u SAD slobodno narucite da vam posalju optiku,ne prave cak ni problem sto se nesto salje u Srbiju....

270
 Kolega Mirko koliko si optika dobio iz Amerike kad kažeš da nema problema da se pošalju!
Moji prijatelji koji su tamo imali su i te kako problema da mi dostave optiku i na kraju su je legalno poslali jednom našem čoveku u London koji je doneo u Srbiju kad je dolazio na odmor!
Ovde ne želimo da širimo dezinformacije pa piši samo ono što je lično provereno a ne rekla-kazala!
Optiku mogu bez problema da pošalju brodskim kontejnerom uz razne druge stvari ako je ne stave na spisak robe, ali to je već šverc u kome ne želim da učestvujem niti nekog drugog da dovodim u neprijatnu situaciju!

Podunavac
 270 zašto može u Englesku a ne može u Srbiju? Da li znaš može li u Hrvatsku? Koliko te je još koštala carina, porez i poštarina i na koju cenu optike, ako nije tajna?
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
TRAŽIM-NUDIM POSAO U OBLASTI LOVSTVA, ŠUMARSTVA, VETERINE SVAŠTARA 45 01.03.2023. 14:51
Sabatti kombinovane lovačke puške KOMBINOVANO LOVAČKO ORUŽJE 16 07.03.2022. 23:10
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci SVAŠTARA 1096 20.02.2020. 12:07
Cal. 20/76 iskustva i mišljenja! LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 169 15.10.2019. 19:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,954,566 posete www.srbijalov.com