Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima?
arnotije
 Nista drugo ne preostaje nego da je rancer poslusa i da bolje obezbedi farmu, da lepo zasedne, napuni pusku i na jedini moguci nacin zastiti farmu i svoju imovinu, ili jos bolje da se lepo organizuje jedno druzenje kod rancera, da dodjemo i obezbedimo podrsku, a dosao bih sa takvim merakom da ne mozete da verujete, pre nego na bilo koju drugu hajku!!!
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

mirko knezevic
 Gde zivi ta pametna tinska je... li joj sve zivo sto ima,pa jel vidi ove slike pogledaj bre ovo jadno jagnje kako leglo pored mrtve majke gledajte ovo zeleni j... vas ko vas napravi i dovede ovde!!! Gledajte sta rade vasi sticenici,ovo je bre ma za ovo nema reci ljudi moji suvisno je bre bilo sta reci ko ce da vidi ova zelena g.... Ma strasno bre strasno katastrofa... Necu vise ni da gledam ove slike zeludac mi se prevrce kolko je ovo zalosno,a onaj dzukac stoji i ceka magup. KATASTROFA.....
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

nenadx
 Zna li neko ko daje tim neupucenim ljudima mogucnost da uticu na javno mnenje.Pa ovo je haos.Covek pretrpeo ogromnu stetu,a oni bi da predstave jos da je kriv za nesto.Ludilo.Kakva Tinska...pa valjda treba da se oglase strucne sluzbe,organi,zakon...
Dobar pogodak

Lala
 Jelena Tinska, da li znate, da je vlasnik farme trebao da bude prisutan u emisiji, ali da mu dat nalog da leševe životinja mora da transportuje u kafileriju u Somboru, i da to mora da uradi jer postoji opasnost od zaraze? Da li znate, da će transport vozilom do kafilerije u Somboru (50 km dalje), morati on da plati, iz svog džepa? Da li znate, da je sa velikom dozom izvesnosti, još 20 grla na putu da ugine? Da li znate da je i od tih 20 koji su još u životu, ali jedva, barem 10 bremenito? I da li znate, da će i tih 20 koji će uginuti, po mišljenju veterinara, morati da odnesu radnici kafilerije, naravno, opet o trošku oštećenog vlasnika Dobrijevića?
Da li znate, Jelena Tinska, da povredjena grla koja prežive masakr, ne mogu biti zaklana i puštena u prodaju? Mogu biti samo uništena!!! A Vi, Jelena Tinska, tvrdite da je vlasnik sam sebi kriv???? Doslovce ste to izjavili! Hoćete li još slika? Imam jedno 50 komada, ne zna se koja je gora od koje! Evo još jedne:
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavko75
 bem ti lebac krvavi ovo ko u jasnovcu ,jadna ta jagnjad kakoce preziveti bez majki pa one jos posu
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Lala
 Evo još jedna, pa malo da pauziram, Jelena Tinska, da Vam dam vremena da sredite utiske, pa ćemo da nastavimo. U medjuvremenu, smišljajte šta ćete da kažete čoveku kojeg su psi lutalice ojadili, pošto će, verujem i nadam se, biti napravljena jedna emisija u kojoj će i prozvani vlasnik moći da Vam postavi neka pitanja, ako uopšte budete imali hrabrosti da se pojavite pred čovekom kojeg ste onako bezobrazno i napamet prozvali da nije vodio računa o svom dobru!

mirko knezevic
 Nemoj vise Lalo molim te,onaj ko ima bar malo zeluca mu se vec okrenuo... Ovo je strasno ovo je bre za RTS posalji pricu i slike bilo kom novinaru Blica Novosti ili tako nesto bice na naslovnoj strani 100%.... Ma katastrofa....
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Lala
 Da ste otišli na lice mesta, Jelena Tinska, mogli bi ste se uveriti u veličinu farme, i da su u momentu kada se masakr dogodio, vlasnik i radnik otišli u skladište, da donesu koncentrat i hranu za ovce, pošto treba poprilična količina hrane za 450 ovaca, to traje par sati. A i da je vlasnik bio tog momenta kada su psi provalili, šta je mogao da uradi? Zakon zabranjuje da se psima naudi, taj zakon vi podržavate!
Znate, Jelena Tinska, krajnje je licemerno optužiti vlasnika, da nije dobro obezbedio farmu, a on ima crno na belo da ispunjava zakonske uslove. Možda ne ispunjava Vaše uslove i kriterijume, ali niste Vi zakon - ovaj put ste izjavama pokušali da se stavite iznad zakona, a to ne sme da se radi!
Hajd još jednu sliku, čisto da Vam bude bolje - ovoj životinji su oni psi o kojima VI brinete i koje štitite, odgrizli njušku. Životinja je kasnije uginula.

Lala
 Kada lopov provali u moj stan, po analogiji sa stavom Jelene Tinske, kriv sam ja, kao vlasnik stana, jer nisam dovoljno dobro obezbedio stan. Eto. Izvolte

Boban
 Nemam reci jadne zivitinje,vidite i sami.Frown

mirko knezevic
 Jel gleda bre ta tinska ovaj forum jel cita ona ovo,ili je nepismena....
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Browningbar
 Pa znaci to je strasno! Uzas jedan! Slike sve govore ali niko od ovih SABANA to ne vidi! kako ih nije sramota samo!?Besan
Pravo u centar!
srbijalov

Lala

mirko knezevic kaže:
Nemoj vise Lalo molim te,onaj ko ima bar malo zeluca mu se vec okrenuo... Ovo je strasno ovo je bre za RTS posalji pricu i slike bilo kom novinaru Blica Novosti ili tako nesto bice na naslovnoj strani 100%.... Ma katastrofa....

Kolege, ja ne znam koliko je TV kuća i novinara danas zvalo Rančera! Snimak sa farme je danas išao u tv dnevniku u podne na RTS, tako su mi bar rekli, ili na RTV, ja sam bio na farmi sa Dobrijevićem, i pokušao da mu na neki način pomognem, koliko je u mojoj moći. On je moj kolega lovac, i drugar; znate li kako izgleda čovek od 2 metra i 130 kg, kad sedi, a drhti mu brada, a oči pune suza? E, pa pošto je čovek, homo sapiens, iz životinjskog sveta, po definiciji, molim Jelenu Tinsku, i ostale zaštitnike, da zaštite ovog čoveka! A ne da ga javno optuže da je sam sebi kriv, što čopori pasa lutalica, zaštićeni zakonom, vršljaju!!!
Znam da su danas bili novinari, za Blic znam, znam da su i telefonom uzimali izjave od Dobrijevića nekoliko medija, znam da sutra dolazi tv ekipa iz TV1, i još neki. Nije ni meni ni njemu bilo suviše do medija, ali sutra će biti u nekim novinama, to je sigurno.
Zeleni sada imaju šansu da vide kako izgleda primena u praksi zakona koje su oni progurali, na koji način, nemam pojma! Slike neću objavljivati više, birao sam manje morbidne da postavim, ima još morbidnijih! Sve postavljene slike sa zadovoljstvom prepuštam medijima, a ako neko hoće i one druge, može. A Jeleni Tinskoj, ako želi, mogu da poklonim CD sa narezanim kompletnim sadržajem.
Pošto je ovo lovački sajt, danas smo razgovarali o tome, koliko li je srneće divljači (naročito lanadi), koliko zečeva i drugih životinja je platilo glavom postojanje ovakvih čopora. Ti psi u čoporu nisu bili gladni, da su bili gladni, zaklali bi jednu ovcu i pojeli; to su krvoločne ubice, koljači koji ubijaju druge životinje zbog ukusa krvi, a napadaju i ljude. Ali, njih štiti zakon koji podržavaju Jelena Tinska i njeni istomišljenici, EPAR, ORCA, i ko zna koliko još njih.

Jank
 Lalo pa nemoj tako...Jelena Tinska je vrsna umetnica, vrckala je golom guzicom oko Zdravka Čolića u vreme kada smo se ja i ti još igrali u pesku....eto po tome je ona istaknuti umetnik i javna ličnost....Neka je sramota.....Ovakav prizor nisam nikada video....Frown
Lovci se bore da očuvaju fond plemenite divljači smanjenjem broja predatora.... a šta su ovi krvoločni psi koji lutaju poljem već predatori...yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Lala
 Slušam priču, kako pse lutalice treba hvatati, i sterilisati, pa puštati. Sjajna ideja! Dostignuće nauke u aranžmanu zelenih: valjda i ti sterilisani psi hoće da jedu, majku mu! I to svaki dan hoće da jedu, ali šta da jedu? Pa jedu ono što im je na dohvat ruke - domaće i divlje životinje. A usput napadnu i čoveka, ako im zadje na 'njihovu' teritoriju, gde im je hrana.
Sterilizacija? Pa 'leb mu ljubim, neće ker mene da j..e, nego hoće da me ugrize! I ugrizao me je jedan nedavno! Pa šta treba, da im vadimo zube onda? Ima li kraja plitkoumnim idejama?

Sniper Hunter
 I u Svajcarskoj postoje azili za pse i druge zivotinje ali ovde ih ne koriste radi sticanja politickih poena nego stvarno radi brige o zivotinjama i ako se zivotinja ne udomi ne nadje se ko ce da je prihvati posle izvesnog vremena se izvrsi eutanazija i ne dozvoljava se da se prebukira azil i onda pretnje o pustanju izgladnelih zivotinja na ulicu , kada bi to uradili ovde kao sto ti nasi "zelembaci" rade pohapsili bi ih i optuzili za ugrozavanje bezbednosti gradjana a kazne bi im bile deeebele ovde bre vukove koji su zasticeni po cim naprave stetu ima odredjeno ako u periodu od 1mesec isti vuk napadne na stado od seljaka odmah se izdaje nalog za odstrel a steta se deeeebelo plati i nema nikakve tinske da s.r.u na televizijiAngry

bela
 gledam slike i nemogu da nađem pravi text, a gospođa Tinska još podržava tako nešto. ma nemam reči....Preki Sud 
vižlan i terier

Lala
 Za neupućenu Jelenu Tinsku, evo slike kako je farma ogradjena, i koliko je visoka i koliko je jaka pletena žica, i da su razulareni, podivljali krvoločni psi uspeli da razvale žicu (snimak rupe u žici sam već postavio). Dakle, šta je još trebao vlasnik da uradi, po mišljenju Jelene Tinske? Da postavi bodljikavu žicu? Ne sme se, zabraneno je, jer se životinje mogu ozlediti. Kliknite na sliku dva puta da se uveća, pa pogledajte kakva je ograda! Ja ne bih mogao da je preskočim lako.

Jank
 Ne napadaju psi lutalice zbog očuvanja vrste, to je već priroda uredila nego zbog gladi, zbog gladi nam i istrebiše lovišta...ali to nikoga od njih ne brine....i ja sam za zaštitu pasa lutalica ali neka o njima brine država neka država organizuje njihov smeštaj i ishranu na teret celokupnog društva a ne sad jedan ugledni domaćin da bude kriv, da pretrpi ogromnu materijalnu štetu, o duševnom bolu i stresu da i ne govorimo, zato što neko štiti štetočine....Cry
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavko75
 upravo sam dobio poruku na FB na mom lovackom profilu od neke emilije stojanovic zastitnicom zivotinja ,pise kako smo mi lovci nesavesni ubijamo jadne zivotinje itd itd sve neke gluposti ,pa sam morao da joj odgovorim da se pozabavi problemom gospodina i domacina iz Baca Bogdanom Dobrijevicem ane da lupa gluposti po Fejsu i nekom njihovom sajtu Histerian
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Kako je protekao današnji lov? LOV NA SITNU DIVLJAČ 2364 27.01.2020. 09:06
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
U GREBENCU SE INTENZIVNO LOVI, PONEKO I PECA
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,123,546 posete www.srbijalov.com