Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kako je protekao današnji lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kako je protekao današnji lov?
Sremac75
 Nasi su malo sporiji....
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

klaja
 Sremac,opasno pretiš Shock
Bolje kupi nešto slatko ako ti padne šećer posle promašajaGrin. Bilo lepo danas,šteta što nisi bio.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

ssekir75
 постоји код нас једна група коју зовемо "филозофи". елем, пришљамчили нам се данас, филозофирали све време, нама набили нервозу, ишли на терен који нисмо планирали и само убили ноге беспотребно. кад су отишли кући наша група лепо одловила фазане без нервозе и једина лоша ствар која се десила је што нисмо успели да нађемо мог фазана који је пао ко крушка у жбуње али га 5 керова није нашло (а и нас тројица се завлачило у жбуње па ништа). мада, како сам био уморан кад сам дошо још је и добро испало, нисам морао да га чистим. Smeko
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

AcaNik
 Доста топло за ово доба године. Да није било ветра прокували би. Вода и даље благо расте.
i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/20151110_172525_zpsxrbodvm9.jpg

dr NM
 Najbolji dan za lov u ovoj deceniji, i jedan od uspešnijih...

DakiNS
 Auuu koji pejzaž i uslovi. Zavidim vam.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

dr NM

DakiNS kaže:
Auuu koji pejzaž i uslovi. Zavidim vam.

Hvala, Daki!iveli

golf071
 Sad mi zao sto nisam danas bio u lovu.Svaka cast,prelepo.OdobrenoBravo 2
Novine

dr NM

golf071 kaže:
Sad mi zao sto nisam danas bio u lovu.Svaka cast,prelepo.OdobrenoBravo 2

Hvala, kolega!
dr NM priložio:
1448261534.jpg

AcaNik
 Хладно ноћас страшно јбт. Руке ми се заледиле. Овај укапирао да он треба да подели патке.

i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/12334172_1071006309597112_143853232_o_zpseyp83dkc.jpg

ssekir75
 људи моји, ово је невероватно... убисмо доообро километражу, а за све то време виђена два певца, две коке и један зец. одстрељено - ништа Confused ајд то мање битно, него се ни у околини скоро да пушка није чула. не знам да ли је било 5-6 пуцњева. а преко недеље фазана на сваком ћошку. мора да су и они синоћ заглавили негде на славу па остали да спавају до подне HaHaHa
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

zoranp
 ..
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

AcaNik
 Леп лов на свиње данас у Иванову. Последњи у овој години. Захваљујући одличним псима пали су овај вепар и једна крмачица. На жалост бретон од нашег младог колеге је своју срчаност платио главом Sad
Надам се да ћемо и убудуће имати овако успешне ловове као данас.  Grinrinks:

i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/DSC_0337_zpsogrgv0ja.jpg

i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/P1010055_zps8s65rjzg.jpg

dr NM
 Predivan Badnji Dan na Kolubari
dr NM priložio:
1_192.jpg

golf071
 E svaka častiveli 3
Novine

dr NM

golf071 kaže:
E svaka častiveli 3

Hvala, kolega!
dr NM priložio:
2_115.jpg

AcaNik
 Од почетка је почела да пада ситна кишица која нас није омела да ловимо. Таман кренули назад када је почела јаче да пада. Температура је баш пријала псима који су радили као допинговани. Мој је таман мало стесао стомак који је напунио за празнике Smile
Милина је видети псе који су навикли да раде као тим кад почну да лове Smile Њушка уз њушку кад улазе у трску па један заломи лево а други у десно и врате назад круг Smile

i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/P1010043_zpss8e3zfir.jpg

Tomash
 Juče i mi otvorišmo jesenju sezonu u Petrovaradinu. Lovila se fazanska divljač.

Toliko sam iščekivao tu jesenju sezonu, odbrojavao nestrpljivo dane do početka, da sam noć pre... jedva nekako zaspao, i da stvar bude još gora i PRESPAO!
Da stvar bude tragičnija, imao sam dva uvažena gosta Mapetovci , koji su uredno u 7:00 došli na zborno mesto, a od domaćina ni traga ni glasa Jaooo

Nekako me grupovođa probudi telefonom jer je kod mene bila dozvola za lov, žena me opremi i otposla u lov, i već u 7:15 je sve bilo redovno, ja uz svoje goste i svoju grupu Tri prsta

Samo...zna se šta je sledovalo za ovakav kiks....pomeranje doopeta do kraja lova, a ne mogu ni da zamislim šta me tek čeka ovde na forumu za to...

Lov je protekao super, u dobrom druženju, divljači je bilo i više nego dovoljno, od nas devet, osmoro je namireno, ne zbog nedostatka divljači, naprotiv, ispušteno je dovoljno, pa kada smo se izbrukali i izmašali, deo smo nadoknadili fazanima iz prirodne reprodukcije, kojih zaista ima u zavidnom broju.

Dan prelep za lov, ni hladan, ni vruć, već TAMAN. Lovački doručak...tipicno za našu grupu, preobilan i preteran, znači TAMAN!

Za razliku od nas, kerovi se nisu obrukali, svi ispušteni fazani su pronađeni i podignuti, na žalost našom greškom nisu svi završili u rančevima, ali su se opet naše četvoronožne kolege pobrinule da se koliko-toliko iskupimo novim šansama za ostrel, jer su pronašli divljači iz prirodne reprodukcije i više nego što nam je trebalo da se namirimo, mada opet mi sa puškom u rukama smo kiksnuli i jedan fazan je na kraju zafalio...

i1045.photobucket.com/albums/b459/Tomash83/20161009_103633_zps0gtq0owe.jpg
Daki je bio pristojan i dobar gost, kao i uvek, čovek....gospodin lovac.
Tih, nenametljiv, a dan je proveo u gledanju i uživanju u radu bretona, koji su poreklom od njegovih kerova, a i lovio je pritom uz njih. Gospodin čovek.

Ovaj drugi.....Sušta suprotnost!
Poneo mitraljez u lov, Galami, podhebava sve redom, dobio najbolje mesto za pucanje, 90% što je poletelo, letelo je na njega, oborio jednu koku i sad je veći od života, nabedio domaćina da puca u mrtvog petla i da mu ker markira gajbu, a Dakija da puca ko na svadbi i da donosi aport Jaooo ...i uz sve to da stvar bude gora posle silne galame...., je zaspao usred doručka, i to na svom prvom gostovanju!!!
i1045.photobucket.com/albums/b459/Tomash83/20161009_115728_zpskdgoyrfv.jpg
Domaćini gledaju i ne veruju, ne mogu čudom da se načude, slikaju ga svi redom ko da je kakva turistička atrakcija...jer ipak je to nešto na šta ja, a ni ostali domaćini u našoj grupi nismo naviknuti i vidimo takav prizor prvi put u životu.

Evo sada i jedne za kalendar, da ne kažem...profilne:
i1045.photobucket.com/albums/b459/Tomash83/20161009_092602_zpsxuhyrcuu.jpg

Treće poluvreme na nivou, sumirali se utisci, ovaj jedan gost me još više podhebavao, i tako....sam sam kriv, ne sporim.
Sve u svemu, lep i uspešan prvi lovni dan jesenje sezone.

Lala

Tomash kaže:
...Poneo mitraljez u lov, Galami, podhebava sve redom, dobio najbolje mesto za pucanje, 90% što je poletelo, letelo je na njega, oborio jednu koku i sad je veći od života, nabedio domaćina da puca u mrtvog petla i da mu ker markira gajbu, a Dakija da puca ko na svadbi i da donosi aport Jaooo ...i uz sve to da stvar bude gora posle silne galame...., je zaspao usred doručka, i to na svom prvom gostovanju!!!
i1045.photobucket.com/albums/b459/Tomash83/20161009_115728_zpskdgoyrfv.jpg
Domaćini gledaju i ne veruju, ne mogu čudom da se načude, slikaju ga svi redom ko da je kakva turistička atrakcija...jer ipak je to nešto na šta ja, a ni ostali domaćini u našoj grupi nismo naviknuti i vidimo takav prizor prvi put u životu.

Jednu koku?!? SIKTER!!! A onaj petao što sam morao obdukciju da radim da ti pokažem od koga je i sa koje strane dobio pogodak? Pa ti ni mrtvog petla u vazduhu ne možeš pogoditi!!!
Dakle, rezultat je 2:2, cenjeni koleZa!!!

Što se tiče mog spavanja, ja posle pucanja, lova i doručka obavezno 15-20 minuta dremnem - seti se u Somboru da sam na strelištu zadremao, a ovi gruvaju k'o nezdravi...
Još ako ima neka fosna u blizini, odmah je kaparišem za prileći! Grin
Nisi ti još mnogo štošta video heheheehehehehe....

Pitanje: za forumaše: kako se zove rasa lovačkog psa koja ima njušku tip 'pačji kljun'?
Ima jedan odličan ker u Petrovaradinu, taj svaku gajbu plastičnu markira obavezno, jal za fazane, jal od kisele vode gajbu, pa gajbu od Coca Cole... Samo da je PVC, zategne marku kao strela! Smeko
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

ssekir75
 па кад га водили на испуштање фазана, а кер фала богу није глуп...HaHaHa

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,451
Najnoviji član: Hanoverski k...

Poslednje vesti
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas
УОЧИ ПОЧЕТКА ЈЕСЕЊЕГ ЛОВА - ЈОШ ЈЕДНО ДРУЖЕЊЕ ...
PRVENSTVO VOJVODINE ST. HUBERT 16.11.2024. RISTOVAČA
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

63,952,649 posete www.srbijalov.com